top of page
Search

Opdatering COVID-19

Vi oplever stadigt stigende efterspørgsel på kurser. Derfor har vi nu besluttet at starte op igen med undervisning – men med forholdsregler grundet fortsat risiko for smitte med COVID-19! Vi er meget opmærksomme på, at vi alle skal overholde de retningslinjer, der er udarbejdet af Sundhedsstyrelsen. Vi har mulighed for fortsat at lave hold med max 20 kursister, men med de rette forholdsregler. Når vi booker aftaler fremadrettet, skal man være opmærksom på antal kursister i forhold til størrelsen på de lokaler, der stilles til rådighed, så vi sikrer os, at der er den optimale afstand.

Vi tager COVID-19 meget alvorligt og vi vil derfor arbejde ud fra nogle forsigtighedsprincipper, hvilket bl.a. betyder: - At man max kommer til at arbejde sammen tre og tre med de samme personer under hele den fysiske del. - At alle bærer mundbind og handsker under den fysiske del. - At alle vasker/spritter hænder jævnligt under kurset. En mere detaljeret liste over foranstaltninger bliver sendt ud til den enkelte kunde.

Inden kursusdagene skal alle kursister være informeret om de retningslinjer, der er ved deltagelse.

Vi anbefaler, at kontakt med vores kunder op til kurserne primært foregår pr. mail eller telefon.

Vi ser frem til atter at møde vores kursister i et sikkert og trygt miljø.TSF-COVID
.docx
Download DOCX • 36KB


De bedste hilsener TSF-Træning Jesper og Tina

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Sommerferien er godt i gang for mange, men hos os i TSF er vi samtidig i gang med planlægningen af kurser i efteråret. Vi glæder os til at komme ud og undervise hos både nye og gamle kunder. Udover sæ

bottom of page