VI TILBYDER

Da behov kan være meget forskellige, laver vi en skræddersyet løsning.

Kurser planlægges i samarbejde med klienten ud fra dennes særlige behov.

arrow4-nostroke.png

I nogle brancher kommer man i daglig kontakt med mennesker, som kan være pressede psykisk, økonomisk eller socialt og hvor der derfor er en øget risiko for, at tingene kan udvikle sig til at blive fysisk truende.

For medarbejdere med sådanne funktioner kan træning i teknikker, som gør medarbejderen i stand til f.eks. at komme fri, hvis der bliver grebet fat, være med til at skabe tryghed i dagligdagen og dermed sikre, at faglighed, trivsel og udvikling kan opretholdes på arbejdspladsen.

arrow4-nostroke.png

Alle der arbejder med mennesker, hvor der til tider kan være et højt konfliktniveau, kan have gavn af vores undervisning.

arrow4-nostroke.png

Som uddannede instruktører i retspsykiatrien har vi rigtigt god erfaring med at undervise professionelt i de metoder og efter det koncept, som er udviklet til psykiatrien i Region Sjælland og som der er empiri for virker

arrow4-nostroke.png

Som noget nyt introducerede man i 2018 i psykiatrien i Region Sjælland et koncept kaldet Relation og Deeskalering. Dette blev gjort på baggrund af forskning i metoder til at forebygge og nedbringe opkørte situationer til et niveau, hvor det ikke ender i vold og overgreb mod personale og med magtanvendelse til følge. I den forbindelse blev der udarbejdet teoretisk materiale, som blev forsøgt gjort så praksisnært som muligt og som vi underviser ud fra til dagligt. På vores kurser vil vi undervise ud fra samme emner og principper.

TSF

TRÆNING

 

RING PÅ: 21 97 05 15 / 60 63 93 85
Blindekildevej 108
4200 Slagelse - Danmark
  • w-facebook
  • w-blogger

© 2019 by Uth Design.

CVR: 40712240

  • Facebook